Administratiekantoor Penders is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Meerssen.

Meer weten over Administratiekantoor Penders uit Meerssen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Penders neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Penders is geopend op 15-11-1993 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 14107659. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.