error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Pellis of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de omgeving van Halsteren.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Pellis uit Halsteren. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Pellis regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Pellis bestaat al sinds 03-12-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 20163393. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Pellis
  • Johann Strauszstraat 3, 4661CN, Halsteren
Branche
Boekhouder
KVK
20163393
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-12-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders