error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Pela is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Wormer.

Meer weten over Administratiekantoor Pela uit Wormer? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor Pela kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Pela is geopend op 10-01-1991 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 35021749. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Pela
  • Jan Kuijperhof 2, 1531GR, Wormer
  • 075 6426549
Branche
Boekhouder
KVK
35021749
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
10-01-1991
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders