error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor PeDeJo of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om goede offertes te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Eindhoven laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor PeDeJo uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor PeDeJo doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor PeDeJo bestaat al sinds 01-02-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 17277866. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor PeDeJo
  • Fransebaan 129, 5627JS, Eindhoven
Branche
Boekhouder
KVK
17277866
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders