Administratiekantoor P.B. Visser is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om passende offertes in te zien van administratie experts in de regio van 's-Gravenhage laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor P.B. Visser uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor P.B. Visser doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor P.B. Visser is opgericht in 10-06-1998 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 27172503. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.