error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "Pazo" is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van 's-Gravenhage laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor "Pazo" uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor "Pazo" kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor "Pazo" bestaat al sinds 01-07-1991 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27136296. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor "Pazo"
  • Volendamlaan 1208, 2547CZ, 's-Gravenhage
  • 070 3682271
Branche
Boekhouder
KVK
27136296
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1991
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders