error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Patty Oosten of een vergelijkbare accountant voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van administratie experts in Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Patty Oosten uit Amsterdam. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Patty Oosten kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Patty Oosten is opgericht in 01-01-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34218216. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Patty Oosten
  • Olympiaweg 75A, 1076VR, Amsterdam
  • 020 6153922
Branche
Boekhouder
KVK
34218216
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders