error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Pattipawaej of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Assen.

Meer weten over Administratiekantoor Pattipawaej uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Pattipawaej kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Pattipawaej is opgericht in 01-07-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 04082364. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Pattipawaej
Branche
Boekhouder
KVK
4082364
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders