error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Patrise of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Lopik.

Meer weten over Administratiekantoor Patrise uit Lopik? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Patrise neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Patrise bestaat al sinds 21-08-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 58594868. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Patrise
  • Uiterwaard 4, 3411WG, Lopik
  • 0348 554527
Branche
Boekhouder
KVK
58594868
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-08-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders