error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Patelski & Caballero V.O.F. is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om goede offertes te ontvangen van accountancy kantoren in de buurt van Heerlen laat je jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Patelski & Caballero V.O.F. uit Heerlen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Patelski & Caballero V.O.F. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Patelski & Caballero V.O.F. is opgericht in 01-01-1962 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 14022900. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Patelski & Caballero V.O.F.
Branche
Boekhouder
KVK
14022900
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1962
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders