Administratiekantoor Patelski & Caballero V.O.F. is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van Heerlen.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Patelski & Caballero V.O.F. bestaat al sinds 01-01-1962 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 14022900. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Patelski & Caballero V.O.F. uit Heerlen. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Patelski & Caballero V.O.F. doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.