error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Pals is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialistes in Kaatsheuvel laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Pals uit Kaatsheuvel. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Pals neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Pals bestaat al sinds 28-07-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 17258442. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Pals
  • Regge 18, 5172DM, Kaatsheuvel
  • 06-52614447
  • stephan.pals@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
17258442
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-07-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders