error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Paassen is een administratie specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in de regio van Leeuwarden laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Paassen uit Leeuwarden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Paassen kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Paassen is geopend op 01-06-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 01114353. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Paassen
Branche
Boekhouder
KVK
01114353
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders