error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P. Vreugdenhil is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van accountants in de omgeving van 's-Gravenzande.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor P. Vreugdenhil uit 's-Gravenzande. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor P. Vreugdenhil kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor P. Vreugdenhil bestaat al sinds 01-01-1975 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27216456. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor P. Vreugdenhil
  • Karekiet 32, 2693AW, 's-Gravenzande
  • 0174-416205
  • p.vreugdenhil@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27216456
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1975
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders