error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P. Veerhuis-van der Sluis is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de regio van Vinkeveen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor P. Veerhuis-van der Sluis uit Vinkeveen. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor P. Veerhuis-van der Sluis neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Over deze accountant

Administratiekantoor P. Veerhuis-van der Sluis bestaat al sinds 01-01-1997 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 33288402. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor P. Veerhuis-van der Sluis
  • Waverbancken 77, 3645VR, Vinkeveen
  • 0297 265906
Branche
Boekhouder
KVK
33288402
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders