Administratiekantoor P. van der Meulen is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in Kollum laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Over deze accountant

Administratiekantoor P. van der Meulen is geopend op 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 1068875. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor P. van der Meulen uit Kollum. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor P. van der Meulen kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.