error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P. van der Meulen is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Kollum.

Meer weten over Administratiekantoor P. van der Meulen uit Kollum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor P. van der Meulen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor P. van der Meulen is geopend op 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01068875. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor P. van der Meulen
  • Zevenhuisterweg 16, 9291MG, Kollum
  • 0511 451673
Branche
Boekhouder
KVK
1068875
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders