error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P. van der Linden is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Eindhoven.

Meer weten over Administratiekantoor P. van der Linden uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor P. van der Linden regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor P. van der Linden is opgericht in 01-01-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 17187077. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor P. van der Linden
  • Dordognelaan 95, 5627HD, Eindhoven
  • 040 2423826
Branche
Boekhouder
KVK
17187077
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders