error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P. van Balkom is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in de regio van Kaatsheuvel laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor P. van Balkom uit Kaatsheuvel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor P. van Balkom doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor P. van Balkom bestaat al sinds 01-03-1991 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 18127802. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor P. van Balkom
  • Krammentrekker 6, 5171SG, Kaatsheuvel
  • 06-14261354
Branche
Boekhouder
KVK
18127802
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders