Administratiekantoor P. Sterk is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de regio van Steenbergen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor P. Sterk uit Steenbergen. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor P. Sterk neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor P. Sterk bestaat al sinds 01-01-1986 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27225358. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.