error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P. Schocke is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Brunssum.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor P. Schocke uit Brunssum. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor P. Schocke kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor P. Schocke bestaat al sinds 01-07-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14038334. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor P. Schocke
  • Kruisbergstraat 61A 30, 6444BD, Brunssum
  • 045-8510297
Branche
Boekhouder
KVK
14038334
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders