error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P. Schellekens is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Udenhout.

Meer weten over Administratiekantoor P. Schellekens uit Udenhout? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor P. Schellekens neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor P. Schellekens is opgericht in 01-01-1987 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 18029494. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor P. Schellekens
  • Verzonken Kasteel 8, 5071KD, Udenhout
  • 013 5710559
Branche
Boekhouder
KVK
18029494
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders