error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P. Oudejans is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de regio van Alkmaar.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor P. Oudejans uit Alkmaar. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor P. Oudejans doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor P. Oudejans is geopend op 08-06-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 50126245. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor P. Oudejans
  • Kennemerstraatweg 257, 1814GK, Alkmaar
  • 072 5112103
Branche
Boekhouder
KVK
50126245
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-06-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders