error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P & O.B.V. is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van accountants in Middelstum laat je jouw informatie achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor P & O.B.V. uit Middelstum. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor P & O.B.V. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor P & O.B.V. bestaat al sinds 01-03-1997 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 02059703. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

De meeste accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor P & O.B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
02059703
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-03-1997
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders