error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P. & O. is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de omgeving van Krommenie.

Meer weten over Administratiekantoor P. & O. uit Krommenie? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor P. & O. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor P. & O. is geopend op 01-01-1982 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 35016218. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor P. & O.
  • Jupiterstraat 51, 1562WN, Krommenie
  • 075-6287474
Branche
Boekhouder
KVK
35016218
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1982
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders