error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor P. Luinstra of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in de omgeving van Zevenhuizen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor P. Luinstra uit Zevenhuizen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor P. Luinstra neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor P. Luinstra is opgericht in 01-01-1999 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het KVK-nummer: 04058010. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor P. Luinstra
  • Veldstreek 15, 9354VA, Zevenhuizen
  • 050 5010943
  • p.luinstra@freemail.nl
Branche
Boekhouder
KVK
04058010
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders