error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P. Koster is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om goede offertes te bekijken van administratie bedrijven in de omgeving van Ureterp laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor P. Koster uit Ureterp. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor P. Koster kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor P. Koster is opgericht in 23-08-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 01104851. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Vele accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor P. Koster
  • Protterpraat 7, 9247GA, Ureterp
  • 0512 303606
Branche
Boekhouder
KVK
1104851
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-08-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders