error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor P. de Lange B.V. is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de omgeving van Nieuw-Vennep laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor P. de Lange B.V. uit Nieuw-Vennep? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor P. de Lange B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor P. de Lange B.V. is geopend op 01-07-1973 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 10038784. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor P. de Lange B.V.
  • Zuiderpoort 9, 2152RJ, Nieuw-Vennep
  • 0252 688474
  • pe.lange@wxs.nl
Branche
Boekhouder
KVK
10038784
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-1973
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders