Administratiekantoor P. Boekestijn is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Sassenheim laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor P. Boekestijn uit Sassenheim? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor P. Boekestijn kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor P. Boekestijn is opgericht in 01-07-1987 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 28048895. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.