error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor P. Boekestijn of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie experts in Sassenheim laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor P. Boekestijn uit Sassenheim? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor P. Boekestijn kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor P. Boekestijn is geopend op 01-07-1987 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 28048895. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor P. Boekestijn
  • Trix Terwindtstraat 9, 2171PG, Sassenheim
  • 0252 219096
Branche
Boekhouder
KVK
28048895
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders