Administratiekantoor P. Baas-de Haan is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om goede offertes te ontvangen van administratie specialisten in de omgeving van Hoorn laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor P. Baas-de Haan uit Hoorn. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratiekantoor P. Baas-de Haan kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor P. Baas-de Haan is opgericht in 01-07-1977 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 36005971. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.