error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Ovis is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van administratie specialisten in de omgeving van Alphen aan den Rijn laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Ovis uit Alphen aan den Rijn. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Ovis kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Ovis is geopend op 01-01-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24394775. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Vele bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Ovis
Branche
Boekhouder
KVK
24394775
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders