error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Overtoomseveld B.V. of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in Almere laat je jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Overtoomseveld B.V. uit Almere. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Overtoomseveld B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Overtoomseveld B.V. is opgericht in 01-01-1991 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 33229235. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Overtoomseveld B.V.
  • Fellinilaan 50, 1325VN, Almere
  • 036 - 8448554
Branche
Boekhouder
KVK
33229235
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1991
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders