error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Overkamp of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Ede laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Overkamp uit Ede. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Overkamp kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Overkamp is opgericht in 01-01-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 09132235. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Overkamp
  • Generaal Chassélaan 6, 6711LW, Ede
  • 0318 619040
Branche
Boekhouder
KVK
9132235
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders