error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Overeijnder of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in Moordrecht laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Overeijnder uit Moordrecht. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Overeijnder kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Overeijnder is opgericht in 01-01-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 67661351. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Overeijnder
  • Land voor Water 54, 2841NM, Moordrecht
Branche
Boekhouder
KVK
67661351
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders