error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Oud is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede offertes te ontvangen van accountants in Arnhem laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Oud uit Arnhem? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Oud kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Oud is opgericht in 01-03-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 09047204. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Oud
  • Meander 251, 6825MC, Arnhem
  • 026 3611789
  • www.oud.nl
  • info@oud.nl
Branche
Boekhouder
KVK
09047204
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1980
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders