error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Oostvogels B.V. of een andere accountant voor je kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de regio van Zundert laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Oostvogels B.V. uit Zundert? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Oostvogels B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Oostvogels B.V. is opgericht in 24-04-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 20110503. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Oostvogels B.V.
  • Leeuwerikstraat 11, 4881WZ, Zundert
  • 076 5975307
Branche
Boekhouder
KVK
20110503
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-04-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders