error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Oosterhuis is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van Groenlo.

Meer weten over Administratiekantoor Oosterhuis uit Groenlo? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Oosterhuis kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Oosterhuis bestaat al sinds 01-11-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09188467. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

De meeste boekhouders willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Oosterhuis
  • Ruurloseweg 47a, 7141KB, Groenlo
  • 0544 461168
Branche
Boekhouder
KVK
09188467
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders