Administratiekantoor Oost is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in de regio van Winschoten laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Oost bestaat al sinds 06-08-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 50547356. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Oost uit Winschoten. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Oost kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.