error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Omvlee is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialistes in de omgeving van Dedemsvaart laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Omvlee uit Dedemsvaart? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Omvlee kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Omvlee is geopend op 01-12-1997 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 05060697. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Omvlee
  • Kortejacht 10, 7701AX, Dedemsvaart
  • 0523 616388
Branche
Boekhouder
KVK
05060697
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders