Administratiekantoor Omvlee is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de omgeving van Dedemsvaart.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Omvlee is geopend op 01-12-1997 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 05060697. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Administratiekantoor Omvlee uit Dedemsvaart? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Omvlee kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.