error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat administratiekantoor olle bos of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van accountants in de omgeving van Lelystad.

Bekijk hier alle details en reviews van administratiekantoor olle bos uit Lelystad. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? administratiekantoor olle bos neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

administratiekantoor olle bos is opgericht in 20-12-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 56706804. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

administratiekantoor olle bos
Branche
Boekhouder
KVK
56706804
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-12-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders