error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor OKV is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Zoetermeer.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor OKV uit Zoetermeer. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor OKV regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor OKV bestaat al sinds 01-01-2018 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 70776237. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor OKV
Branche
Boekhouder
KVK
70776237
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders