error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Okkerman is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Twello laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Okkerman uit Twello. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Okkerman kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Okkerman is geopend op 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 08218001. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

van der Zande Administr. en belastingzaken
  • Mozartstraat 263, 7411RZ, Twello
  • 0570-619328
Branche
Boekhouder
KVK
8218001
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders