Meer informatie over wat Administratiekantoor Okatan of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie bedrijven in de omgeving van Utrecht laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Okatan bestaat al sinds 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 30234608. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Okatan uit Utrecht. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Okatan neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Sommige bedrijven willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.