error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Okatan is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de regio van Utrecht.

Meer weten over Administratiekantoor Okatan uit Utrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Okatan kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Okatan is opgericht in 01-01-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 30234608. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Okatan
  • Marco Pololaan 324, 3526GR, Utrecht
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
30234608
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders