error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor O.F. Holtzapfel B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie specialisten in de buurt van Capelle aan den IJssel laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor O.F. Holtzapfel B.V. uit Capelle aan den IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratiekantoor O.F. Holtzapfel B.V. kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor O.F. Holtzapfel B.V. is opgericht in 01-03-1978 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 24165238. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

De meeste accountants willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor O.F. Holtzapfel B.V.
  • Fascinatio Boulevard 5621e verdiepin, 2909VA, Capelle aan den IJssel
  • 010 2880338
  • www.holtzapfel.nl
  • info@holtzapfel.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24165238
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-03-1978
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders