error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor O & I of een andere accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de regio van Amstelveen.

Meer weten over Administratiekantoor O & I uit Amstelveen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor O & I kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor O & I bestaat al sinds 09-01-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 54419441. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor O & I
  • Salamander 71, 1187BS, Amstelveen
  • 06-41783404
  • overzicht.inzicht@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
54419441
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders