error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor O. Bayer is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de omgeving van 's-Gravenhage.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor O. Bayer uit 's-Gravenhage. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor O. Bayer neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor O. Bayer is geopend op 01-08-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 27150064. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor O. Bayer
  • Okkernootstraat 214, 2555ZM, 's-Gravenhage
  • 070 3252764
Branche
Boekhouder
KVK
27150064
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders