Administratiekantoor Nuninga is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialisten in Muntendam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Nuninga uit Muntendam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Nuninga neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Nuninga bestaat al sinds 01-02-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 54585376. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.