error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Noord-Zeeland of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de regio van Sint Philipsland.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Noord-Zeeland uit Sint Philipsland. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Noord-Zeeland neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Noord-Zeeland is opgericht in 01-06-1978 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 22021694. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Noord-Zeeland
  • Wilhelminastraat 46, 4675BT, Sint Philipsland
  • 0167 577578
  • www.noord-zeeland.nl
  • info@noord-zeeland.nl
Branche
Boekhouder
KVK
22021694
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1978
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders