error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Noord-Nederland B.V. of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in de regio van Groningen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Noord-Nederland B.V. uit Groningen. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Noord-Nederland B.V. kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Noord-Nederland B.V. is opgericht in 01-09-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 02039741. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Noord-Nederland B.V.
  • Oranjestraat 10, 7921AL, Groningen
  • 0528-372727
Branche
Boekhouder
KVK
2039741
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-1980
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders