error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Non Stop BV of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie experts in de omgeving van Hattem laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Non Stop BV uit Hattem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Non Stop BV neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Non Stop BV is opgericht in 01-04-1992 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 61534633. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Non Stop BV
Branche
Boekhouder
KVK
61534633
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1992
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders