error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor NJB of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Den Helder.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor NJB uit Den Helder. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor NJB kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor NJB is opgericht in 01-02-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 57056781. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor NJB
  • Harpoenierstraat 16, 1785NB, Den Helder
  • 06-51667727
Branche
Boekhouder
KVK
57056781
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders