error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Nijenhuis is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de buurt van Arnhem.

Meer weten over Administratiekantoor Nijenhuis uit Arnhem? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Nijenhuis kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Nijenhuis is opgericht in 01-04-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 60323957. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Nijenhuis
  • Helmondstraat 63, 6843SC, Arnhem
Branche
Boekhouder
KVK
60323957
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders