Administratiekantoor Nijenhuis is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van administratie specialisten in de regio van Arnhem laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Nijenhuis bestaat al sinds 01-04-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 60323957. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Nijenhuis uit Arnhem? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Nijenhuis neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.